30 Mayıs 2015 Cumartesi

Ton Balıklı Salata


Günaydın herkeslere keyifler yerindedir umarım. Benim  valla çok yerinde :)
Allah 'ın izniyle bu akşam tatile çıkıyoruz. 15 gün kafa dinleyip stres atacağız eşimle.
Size pazar sabahına uygun bir tarifle geldim.

Ton Balıklı Salata (2 porsiyon için)

1 tane kabak
1 tane kırmızı biber
Kornişon turşu
Ton balığı
2 tane tost ekmeği
Ekmek üstü yağ

Mayonez
Yoğurt


Tost ekmeklerimizin kenarlarını alıp ortasını bardakla kesiyoruz. Üzerine ekmeke üstü yağ sürüp 200 derecelik fırında kızartıyoruz.

Bitir yandan küçük küçük doğradığınız kabak ve biberi soteliyoruz.
Bir kaba ton balığı, sotelediğimiz kabak ve biber,turşu damak tadına göre mayonez ve yoğurt koyup karıştıyoruz.
Fırınladığımız ekmeklerin üzerine koyup servis yapıyoruz.

Afiyet bal olsun ;)

1 yorum:

  1. ton balığını çok severim :-)) pizzayı bile ton balığı ile yerim yani o derece :-))

    YanıtlaSil